Trött ..

Ledsen för att jag inte skrivit på ett tag men jag har haft så mycket att göra, hann nästan inte knappt gratta pappa på födelsedagen, men vi fick prata ett litet tag tills mina pengar tog slut på mobilen, GrattisGrattisGrattis<3<3<3.
Det har varit mycket festande och jobb de senaste dagarna, men vårat "vecka 43 gäng" åkte hem idag så nu får vi ta det lugnt ett tag. Men TACK så himla mycket för en grym vecka, det kommer vara tomt ett tag nu utan er! I går på våran sista kväll kollade vi på en dragshow i Jumbocentret,hihi.
Världens bästa farbror har också fyllt år i veckan, Grattis! hoppas du hade en bra dag..!
Vattenlandet var jätte kul i torsdags och jag hade en super trevlig ledig dag! Jag kanske inte hinner skriva i morgon för jag ska hem till Ylva efter jobbet på Halloween fest.
Nu ska jag äta min Carbonara som jag har gjort och sedan kolla på en serie som jag har börjat kolla på, Skins heter den. Helt OK men inte super bra ..

Grattis Pappa!!!!!!

Idag fyller pappa år och det känns lite konstigt att inte vara hemma då, jag pratade lite snabbt med honom idag runt middagstid för jag hann inte hem för att prata i skypen. Just det ja, grattis till lilla Moa som fyllde 5 år igår, hörde att hon fick en cykel och en liten blommig hjälm av oss. Nu får hon äntligen börja på simskola som hon har velat göra så länge!
I morgon ska jag ha min första lediga dag och då ska jag och några kompisar åka till en stor vattenpark som ligger ganska nära där vi bor  .. det kommer säkert bli super kul!!!
Super kul att det är så många som läser min blogg, älskar alla kommentarer som ni skriver!!!
KARIN OCH JAG

Lördag

  • Blev bara några punkter idag ...
  • I natt sov jag 9 timmar, det var jätte skönt, har inte sovit så länge på en vecka minst.
  • vi tror att i har slarvat bort en nyckel till lägenheten, tusan.
  • Idag köpte jag en ny klocka för min dricks, super fin tycker jag.
  • Karin och jag ska ut och partaja i kväll med några norrmän som vi träffade på jobbet igår.
  • Jag har pratat på skype med pappa.
  • ALLA brudar i lägenheten har lingon vecka, men än så länge inga intriger eller tjafs.

Baren


Rom och cola

Allt går jätte bra på jobbet, idag var det första dagen med mycket gäster på hotellet så det blev många blandade drinkar. Den jag gör mest är såklart Rom och Cola och så häller jag upp öl i massor. Jag får ca. 10 euro i dricks varje dag och då jobbar jag 10-18.
Igår var jag, karin och viktoria ute på kvällen/natten och drack lite sangria på ett ställe som heter littel brazil, jätte mysigt, man sitter i djupa, låga rottingstolar som har en jätte stor och fluffig dyna på sig.
vi fick TV till lägenheter i veckan så nu kan vi kolla på spanska serier, men vi måste tydligen installera den själva, men vi kommer bara att ha sönder den då tror jag. Apropå saker som är trasiga så fungerar inte heller våran tvättmaskin (PANIK) alla vi tjejer måste verkligen tvätta snart så hoppas vi kommer på ett sätt att laga den.
Igår kollade jag på Kungarna av Tylösand och då tänkte jag på Elin eftersom vi brukar ha djupa diskussioner om ämnet i simhallen.
A just det ja, jag har tagit hand om min första "fyllo gubbe" nu också, han ville bjuda ut mig på middag och sen bada, men när jag sa att jag inte kunde så ville han gifta bort mig till någon av hans söner för han har tydligen tre. Men efter några jäger och öl sa jag åt honom att ta en siesta och å gick han upp på sitt rum och la sig.
hare bra i snön!!pusspuss

Första bilderna

strandpromenaden med YlvaKarinochJagVårat sovrum!!! (min är den gula)

Hej Hopp Lingontopp

Idag fick vi internet till våran nya lägenhet!!! Karin och jag har känt oss jätte vilsna utan detta underbara och enkla kontaktsystem. Annars fungerar allt som det ska i huset, vi har fått en ny rumskompis som heter Viktoria och kommer från västkusten, hon är en trevlig prick!
Jag ska lägga upp bilder, men just nu har jag inte tid för att Gittan och Christer kommer och hämtar mig med taxi om 30 min, för vi ska ut och äta. JA ni hörde rätt, mammas kusin och respektive är på ön men åker hem i morgon. Dom var också och hälsade på mig i poolbaren där jag jobbade idag.
Jag kanske kan lägga in bilder i morgon för då slutar jag kl. 18.00 SPANSK TID (en timme efter svensk). Saknar alla jätte mycket!!, men just nu saknar jag pappa mest, vet inte varför just pappa, men det är bara jobbit att inte kunna träffa honom varje dag.( jag har blivit lite kräsen med kärlek eftersom att jag flyttade hem på heltid för ett tag sedan)
Tack för alla gulliga meddelanden Syrran, saknar dig grymt mycket. Ta hand om Kanel och ge honom en puss från mig varje dag!

Sandra 11 år!!

Idag ska vi fira Sandra, hon har hått en mobil och en ipod och av oss hellströmare fick hon lite hårprylar. kl. 16 kommer alla gäster och kl. 18 kommer Karin. Inatt ska vi sova våran första natt i lägenheten, ja har lagt ut galet mycket pengar på hyran så förhoppningsvis kommer jag få tillbaka hälften av henne nu. Detkommer antagligen flytta in en tredje tjej med oss, men vi får se om hon dyker upp för hon kommer till ön på söndag. jag har fått nytt nummer och mobil, jag lägger inte upp nummret utan ni får fråga pappa elr. mamma om det.
pusspusspuss

träningsverk!!

Nu är jag äntligen framme!! Allt har flytit på ganska bra faktist, i går var Ylva ochjag uppe o gick på morgonen och efer det var vi och shoppade telefon, skor och lite annat. sen åkte vi och simmade när sandra va på simskolan(najs med utomhuspool), jag var ganska slut efter dagens alla aktiviteter så då ville jag bara hem och ta et lugnt. men då släpade Ylva med mig på ett stepup pass, jag kan utan tvekan säga ett det var dem jobbigaste 45 minuderna jag upplevt på länge!! jag svättades så mycket att jag fick blunda medans jag gjorde vissa övningar för att det sved så mycket med alltsalt i ögonen. och det viktigaste som hande igår var att jag fick "pusshälsa" för första gången. SUPER FRÄNT!!

Idag har Ylva och jagvarit ute och gått på strandpromenaden, vi gick förbi både gay-stranden och nudist-stranden. Jagbörjar nog tilloch med bli lite brun :D på lördag kommer karin hit ¨plus¨ att det ska vara en jättestor fest hemma hos Ylvaför att Sandra fyller år. ni får gärna komentera och skriva va ni vill att jag ska blogga om.
PUSSPUSS

I morgon gäller det!!!

Nu har jag sagt hej då till alla! Det känns konstigt att man ska sova i sängen för sista gången på ett halvår, det är nästan så att man inte vill gå och lägga sig. Kul iallafall att man kommer iväg någon gång! Första veckan kommer jag bo hos Ylva men när Karin kommer på lördag flyttar vi till Las Olas, där kommer vi förhoppningsvis bo hela preioden ut. Jag tog med mig kameran så jag kan läggA upp bilder, men det kommer jag nog inte göra varje vecka.
Idag förövrigt har vag varit med världens bästa tvillingar, Robert och Jaffa. Vi har fikat och shoppat, jag älskar er så oerhört mycket båda två! ÄLSKAR ER, ÄLSKAR ER, ÄLSKAR ER!!

Kommer bli jobbigt att ta farväl av pappa och syrran på arlanda imorgon!, Nu ska jag gå och natta Kanel! PussPåEr!

Fredagsmys.

Dagen har sett ut ungefär såhär: Jaffa, Mormor, JMK!
Först kom Jaffa(Jennifer) förbi mig och tog en kopp te, det är extra mysigt med "dricka varmt" mys när det är höstrugg utanför fönstret. Efter det åkte vi och kollade in nya BrommaBlocks, helt OK!
Nu är jag hemma med mormor och lagar mat, fläskfile med rotfrukter.GALET GOTT.
I kväll ska JMK(Jennifer,Karin,Marie) ut och räkna gatustenar i stockholmstad, om vi har tur så hänger en liten Robert med också. Låter lite töntigt men det är "Sista kvällen med gänget". Hoppas det blir en lyckad kväll!!!


Världens bästa farmor!



Farmor och Jag!

Moahahaha ...

NU har kylan kommmit! Har inte sett fram emot resan så mycket som jag gjorde idag!!!KALLT!
Dagen började med att jag vaknade VÄLDIGT sent, 11.30 typ. jag soozade tom. 3 gånger för att jag inte skulle gå miste om dagens utflykt. Elin och jag var nämligen på återbesök hos våran nagelspecialist/kompis för en uppfrächning av våra förlängningar. Och inte bara det, när vi ändå var i ett köpcentrum så passade vi på att shoppa lossss! Super mysigt! Kommer sakna dig grymt mycket babe,!!!!!
Efter naglarna körde jag med SVARTA FARAN (mammas lilla peugot) hem till farmor. Hon bjöd mig på jätte god hemköpt thaimat, MUMS!!! Men att det ska vara så jäkla svårt med avsked, både farmor och jag stod och grät i dörröppningen när jag skulle åka hem, för det var nämligen sista gången jag såg min älskade och bästaste granypany innan jag åker. HOPPAS du och farfar kommer och hälsar på!!
Lite updates om vad som hände igår:
Hämtade Adam och Moa på dagis och skolan, för dom som inte vet så är det mina minsta kusiner på mammas sida, hur gulliga som helst!! Jag hämtade Adam först. Det ända tråkiga med att han hämta honom nu för tiden är att man inte för en kram när man kommer"han säger att man inte ska krama storkusiner när man går i skolan", och tro det eller ej men jag respekterar honom fastän jag älskar att kramas och pussas. Det gick bättre med  Moa (som är äldst på dagis nu), henne får man så mycket kramar av så man nästan blir blå i hela ansiktet! När vi kom hem till deras lägenhet så kollade vi på Karlsson på taket och sjöng lite Magnus Uggla  ..!
När mamma Maria kom hem åkte jag vidare till mina andra gullungar, eller rättare sagt mina hormonflödande simbarn på 15-17 år. Tycker så mycket om alla i hela gruppen, det är nästan så ar det kommer bli jobbit att inte gå upp på lördagsmorgonar för att träna dom små liven!!
Men nu har jag skrivit alllderles för mycket!! Natti på er!!

En vecka kvar ...

Nu börjar det närma sig, en vecka kvar tills jag åker iväg. Så jag började packa idag, lägga fram lite saker på sägen och göra i ordning några kläder för sista tvätten. Karin (som jag åker med) och jag har kommit fram till hur mycket trosor vi igentligen behöver ha med oss OCH hur mycket vi kommer få tvätta. Vi kommer uppskatta våra mammor så grymt mycket när vi kommer hem (eftorsom både karin och jag inte är så himla bra på att tvätta).

I helgen var jag ute med tjejerna, sa hej då till dem flesta efter som att Anna, Anna och Malin också åker iväg nu i veckan. Hur som helst så är det ändå en hel vecka kvar tills avgång och ikväll ska jag äta mammas ekologiskt bakade bullar! Jag vill också tacka syrran som gjorde den här bloggen, tur att man har ett bloggsnille under taket.


RSS 2.0