Moahahaha ...

NU har kylan kommmit! Har inte sett fram emot resan så mycket som jag gjorde idag!!!KALLT!
Dagen började med att jag vaknade VÄLDIGT sent, 11.30 typ. jag soozade tom. 3 gånger för att jag inte skulle gå miste om dagens utflykt. Elin och jag var nämligen på återbesök hos våran nagelspecialist/kompis för en uppfrächning av våra förlängningar. Och inte bara det, när vi ändå var i ett köpcentrum så passade vi på att shoppa lossss! Super mysigt! Kommer sakna dig grymt mycket babe,!!!!!
Efter naglarna körde jag med SVARTA FARAN (mammas lilla peugot) hem till farmor. Hon bjöd mig på jätte god hemköpt thaimat, MUMS!!! Men att det ska vara så jäkla svårt med avsked, både farmor och jag stod och grät i dörröppningen när jag skulle åka hem, för det var nämligen sista gången jag såg min älskade och bästaste granypany innan jag åker. HOPPAS du och farfar kommer och hälsar på!!
Lite updates om vad som hände igår:
Hämtade Adam och Moa på dagis och skolan, för dom som inte vet så är det mina minsta kusiner på mammas sida, hur gulliga som helst!! Jag hämtade Adam först. Det ända tråkiga med att han hämta honom nu för tiden är att man inte för en kram när man kommer"han säger att man inte ska krama storkusiner när man går i skolan", och tro det eller ej men jag respekterar honom fastän jag älskar att kramas och pussas. Det gick bättre med  Moa (som är äldst på dagis nu), henne får man så mycket kramar av så man nästan blir blå i hela ansiktet! När vi kom hem till deras lägenhet så kollade vi på Karlsson på taket och sjöng lite Magnus Uggla  ..!
När mamma Maria kom hem åkte jag vidare till mina andra gullungar, eller rättare sagt mina hormonflödande simbarn på 15-17 år. Tycker så mycket om alla i hela gruppen, det är nästan så ar det kommer bli jobbit att inte gå upp på lördagsmorgonar för att träna dom små liven!!
Men nu har jag skrivit alllderles för mycket!! Natti på er!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0