UPPDATERING!!!

Nu har det hant grejer ska ni veta!
Vi kan borja med jobbet, jag har kannt ett tg att jag inte har trivits sa bra med arbetstiderna och dyligt pa playa del sol sa nu ska jag borja ett nytt jobb som servitris pa en resturang i san agustin  som heter adio mare. Jag borjar det 1 December.
Under dem senaste dagarna sa har vi lart kanna tva stycken trevliga killar som bor i varat omrade, dom ska nu flytta sa vi bestammde oss for att flytta in i deras lagenhet, den ar himelriket om man jamnfor med varan!! Vi flyttar den 1 December!!
Som ni forstar sa har det anda varit ganska skont att vara bortkopplad fran omvarlden ett tag medans vi fixade allt detta!
Nu gar min tid ut snart har pa internetcafet, men jag ska forsoka skriva snart igen!! Ah just det, jag mar bara bra!
PUSSPUSS

Slut på kontot.....!!

Hej alla glada, hoppas ni har det bra.jag har det super har nere, lite mycket som händer nu bara. och dessutom så har vårat internetabonemang tagit slut. Just nu är jag hemma hos Ylva så jag kan inte skriva så mycket, men om ngra dagar s¨å kan jag berätta om allt som har hänt!! saknar alla där hemma just nu, lite jobbit ...
PUSSPUSS!


Farsdag

Grattis till världens bästa pappa, hoppas du tyckte om chokladen som mamma hjälpte mig att inhandla till dig!!
Det har inte hänt så mycket här i veckan, på min lediga dag fick jag massage av hotellmassören Mats. För tillfället så är det han som sköter pappas jobb med att säga: "-Marie sträck på dig!" .... , resten av dagen så solade jag och kollade lite i affärer.
Igår var vi på en nyöppnad bar som våran kompis har öppnat med just massage Mats faktiskt, den heter Coconut och går i ett Hawaii tema. Nu i veckan så har vi bestämt att vi ska ta det ganska lugnt, kanske att vi går ut på fredag och lördag nästa helg. Veckans bästa händelse var när jag loggade in på facebook och såg att 6 år gamla kusin Adam hade skrivit på min logg, GULLUNGE! Saknar alla väldigt mycket, hoppas ni har det bra där hemma!
Älskar dig!

Frustrerad

I dag är livet lite hårdare, jag har haft jätte ont i ryggen dom sista dagarna och på jobbet idag delades inte dricksen upp rättvist. Jag fick bara 5 euro och en annan kille fick 25. Men jag gick till chefen och klagade så i morgon delar vi upp dricksen på mitt sätt ;D I går slog jag mitt "dricks rekord" med 35 euro!!! känns väldigt bra faktiskt.
I kväll är det bara jag hemma så nu ska jag gå och kolla på min serie och äta en kycklingsalladen som Karin och Viktoria lagade idag. PUSS

God morgon

Detta är mitt första morgon inlägg, jag är ganska trött även fast jag låg vaken och snooza i en timme innan klockan ringde.  jag gick upp i vanlig tid kl.9 för att gå till jobbet halv 10, men så klart så har jag glömt bort att vi flyttade på arbetstiderna 10.30-18.30. Men då hade jag tid att skriva ett inlägg och ... wait for it ...... ÄTA FRUKOST!
I går var allihopa bjudna på middag hemma hos Ylva, det var jätte trevligt vi fick grillad fläskfile med potatis i ugn. Hon är så snäll som agerar extra mamma åt mig, det är nog bra att jag har henne här om jag skulle få ett av mina berömda "psykbryt". Men just nu så är det ingen risk att det kommer hända!, apropå det så har jag inte haft problem med magen en enda gång sen jag kom hit :D Super skönt!
Som jag har förstått det så är det detta som har hänt på höstlovet;
  • Dom flesta har varit i Zinkgruvan ...
  • Mamma, moster, mormor, sara och Kusiner har varit på Birka Paradise.
  • Farmor, farfar och Patrik har varit hos Kalmariterna och hälsat på.
  • Idag sa familjen Hellström ha lite kvalitets tid med Birger och Kerstin.
Hoppas alla har haft ett super bra höstlov och att ni njuter av sista dagen! PUSS

Billig Sangria och tonfisk ...

Nu är jag hemma från jobbet super stressig dag speciellt på happy houern, Karin har varit ledig i så hon står och lagar middag till mig nu det blir tonfisk och pasta.
Igår gick vi på stranden hela dagen och åt världens godaste och dyraste pizza, jag börjar bli lite brun nu men det går sakta.
Hoppas alla har ett bra höstlov där hemma och glöm inte att köpa rediga stövlar, jag har hört att det regnar ganska mycket ... ;D
Nu ska vi äta, PUSS

hej hej hallå ..

I dag toppade jag min dricks inkomst, 22 euro på en dag, det är inte illa  ...
I morgon så har jag min lediga dag och då har jag planer med Cissi, Johan, Fanny och Hampus, vi ska gå på stranden hela förmiddagen och sedan äta lunch någonstans. Jag är nöjd bara jag får vara i solen, det är dags att få lite färg efter 3 veckor på det här stället .. Tack mamma, pappa och Sara för allt ni skicka med i från Sverige hit, lösgodiset var bäst! (det är redan slut). PUSS

Bilder

Halloween!

V.43

RSS 2.0